ADIO SP Autobuski prevoz putnika za Kosovo

KARADJORDJEVA 91

ADIO SP vozi redovne linije iz Beograda i Niša do Prištine, Gračanice, Brezovice, Prizrena i Dragaša, a u planu je i otvaranje svojih medjunarodnih linija sa Kosova i iz Srbije ka zapadnoj Evropi.

KVALITET AUTOBUSA

Vozni park preduzeća ADIO SP sastoji se isključivo od visokokvalitetnih, turistickih autobusa najvećih evropskih proizvođača BERKHOF, NEOPLAN, TEMSA koji zadovoljavaju najviše svetske i evropske standarde.

Putovanje iz Beograda, Niša i ostalih gradova, ka Kosovu i sa Kosova će Vam biti udobnije samim saznanjem da su naši autobusi opremljeni toaletom, klimom, tv i audio opremom. Trudeći se da Vam putovanje bude što udobnije, kao I odmor nakon putovanja, naše ljubazno osoblje agencije će Vas i nakon vožnje poslužiti kafom, čajem ili sokom u našoj agenciji koja se nalazi odmah preko puta BAS stanice u Beogradu.

Održavanje i servisiranje našeg voznog parka obavlja se u moderno opremljenom servisnom centru u Prištini, kao i u ovlašćenim servisima u Beogradu.

LJUBAZNO I STRUCNO OSOBLJE

Ponosimo se našim veoma ljubaznim, profesionalnim i stručnim vozačima koji iza sebe imaju milione uspešno predjenih kilometara, kao i saobraćajnim radnicima, profesionalnim i stručnim u svojoj oblasti, vernim i firmi i našim korisnicima.

PRODAJA KARATA

ADIO SPse bavi i prodajom karata za sve destinacije po Evropi i Crnoj Gori, kako autobuskih tako i avio karata. Poseduje sopstveni, posebno kreirani i usavršeni kompjuterski sistem, koji vam pored rezervacije karata na našim linijama i za inostranstvo omogucava i kupovinu istih u našim agencijama.

Ako putujete za Evropu ili bilo gde po čitavom svetu možete nas kontaktirati, putovati sa nama do Beograda, mi ćemo Vam obezbediti kartu iz Beograda za Vašu željenu destinaciju, a Vi možete sačekati u našoj agenciji do polaska autobusa ili aviona.

OSIGURANJE PUTNIKA

U saradnji sa osiguravajućom kućom SAVA OSIGURANJE, vršimo prodaju osiguranja putnika po veoma povoljnoj ceni.

IZNAJMLJIVANJE AUTOBUSA

Naša kompanija se takođe bavi i iznajmljivanjem autobusa i minibusa za destinacije po vašoj želji, najmodernijim vozilima i po najpovoljnijim cenama u Srbiji.

U sklopu naše kompanije nalazi se i moderno opremljene agencije u Dragašu, Prizrenu, Brezovici, Gračanici, Prištini i Beogradu, u kojima se dok čekate prevoz možete opustiti uz ljubaznu uslugu osoblja Adia.

Putujte sa ADIO-m – uz naš slogan “ADIO IMA DUŠU” i svim putnicima od srca želi srećan put, udobno i sigurno putovanje!

Katalog i cene
Poštanski broj
11000
Lokacija
Adresa

KARADJORDJEVA 91

Telefon
011/7616 070

Add new comment

Restricted HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.