test top

ANND Vasić Liftovi Beograd

Kružni put bb Leštane


View on map

test

ANND Vasić doo Beograd bavi se projektovanjem, proizvodnjom, montažom i održavanjem elektro i hidrauličnih liftovskih postrojenja (bolničkih, putničkih i teretnih), hidrauličnih platformi za vertiklni i horizontalni transport, transportnih traka, stolica i platformi za hendikepirane osobe.

Preduzeće konstantno ulaže sredstva za usavršavanje proizvodnih procesa i razvijanje tehnološke osnove nabavkom savremenih mašina i opreme koja prati najnovije svetske standarde.

Proizvodni kapacitet preduzeća se kontinuirano povećava čime je omogućeno brže i efikasnije ispunjavanje rokova, pouzdanost i kvalitet proizvoda i usluga, pa shodno tome preduzeće uživa ugled pouzdane i efikasne firme i važi za poslovno uspešnu firmu, tržišno dobro pozicioniranu u grupi proizvođača liftovskih postrojenja na domaćem tržištu.

Površina postojećih objekata preduzeća ANND Vasić doo:

  • kancelarijski prostor površine 60m2 gde se nalazi istureno odeljenje uprave preduzeća
  • na placu 22ara u industrijskoj zoni Leštani, izgrađen je poslovni objekat koji se sastoji iz pet celina:
  1. hala - radionica u kojoj se vrši izrada liftovskih komponenti i delova;
  2. upravna zgrada;
  3. kotlarnica;
  4. magacinski prostor;
  5. portirnica.

ukupne površine preko 1200m2.

Tehnička opremljenost preduzeća (oprema i mehanizacija) je na takvom nivou da omogućava ispunjenje svih ugovorenih obaveza kvalitetno i u roku.

Posedujemo organizovan i efikasan servis, transportnu službu kao i službu za obradu tehničkih i ekonomskih predmeta. Takođe ostvarujemo potpunu podršku održavanja u vidu sopstvenih radioničkih radova na elektro-mehaničkim uređajima i sopstvenih inovacija i modernizacije na postojećim instalacijama i liftovima, u cilju stabilnog i bezbednog rada i funkcionisanja pogona.

test sadrzaj

Katalog i cene
Adresa

Kružni put bb Leštane

Telefon
011/4141 200
Radno vreme

Radnim danima: od 08:00 do 16:00
Vikendom: od 08:00 do 12:00

Latitude
44.7282976
Longitude
20.5801779

Add new comment

Restricted HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.