test top

Balkan Lift Komerc Beograd

Ljube Didića 28

test

Balkan Lift Komerc Beograd: Ugradnja svih vrsta putničkih liftova, sve vrste putničkih i teretnih liftova od ideja do ugradnje i održavanja, pokretne trake i stepenice.

Projektovanje

Naši licencirani projektanti Vam mogu pomoći prilikom definisanja i izbora pravih rešenja koja u potpunosti odgovaraju zahtevima investitora i samog objekta u skladu sa zakonskom regulativom i važećim propisima.

Ugradnja

Višegodišnje iskustvo u ovoj oblasti i posvećenost efikasnom zadovoljenju potreba klijenata rezultiralo je bogatom referenc listom, stvaranju strateških partnerstava sa vodećim proizvođačima opreme i velikim građevinskim firmama.

Održavanje

Pružamo uslugu redovnog servisiranja uređaja u okviru sistema održavanja. Tako se osigurava bezbedan rad bez zastoja i najbolje performanse lifta u skladu sa aktuelnom zakonskom regulativom.

Široka ponuda

Raspolažemo sa projektnom, montažerskom i servisnom bazom koja je opremljena i obučena za izvođenje poslova projektovanja, montaže, servisa, remonta i rekonstrukcije uređaja u širokom rasponu mogućih zahteva objekata.

Servis i održavanje

Posebna pažnja usmerena je na kvalitetan post-prodajni servis, odnosno redovno mesečno održavanje uređaja u garantnom i vangarantnom periodu.
Redovno mesečno održavanje obuhvata pregled postrojenja jednom u mesecu, kontrolu njihovog rada, otklanjanje utvrđenih nedostataka i popravku liftova na poziv korisnika, a naročito:

1. Provera pravilnosti rada svih sigurnosnih uređaja, kočnice pogonske mašine, hvatačkog uređaja, graničnika brzine, krajnjih sklopki, odbojnika, vrata voznog okna i zabrave vrata voznog okna.
2. Provera nosećih užadi ili lanaca i njihove veze sa kabinom i protivtegom,
3. Provera vuče koja se ostvaruje preko trenja,
4. Provera izolacije svih strujnih kola i njihovih veza sa uzemljenjem,
5. Provera priključka na gromobransku izolaciju,
6. Čišćenje i podmazivanje delova liftova,
7. Provera ispravnosti rada liftova i platforme pri vožnji od stanice do stanice duž voznog okna u oba smera, kao i pri pristajanju,
8. Provera nužnih izlaza,
9. Provera ispravnosti pogonskih i upravljačkih uređaja liftova i platformi,
10. Zamena potrošnog i sitnog materijala,

Opis radova na redovnom mesečnom održavanju usaglašen je sa Pravilnikom o bezbednosti liftova i Pravilnikom o pregledu liftova u upotrebi (Službeni glasnik RS, br.15/17 od 02.03.2017.g.)

test sadrzaj

Katalog i cene
Poštanski broj
11000
Lokacija
Adresa

Ljube Didića 28

Telefon
011/6769 052, 6769 435

Add new comment

Restricted HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.