Fenix Igma dizel agregati Beograd

Mokrinjska 1a


View on map

Fenix Igma nudi Vam širok asortiman svojih dizel i benzinskih elektro agregata koji će Vas poštedeti razmišljanja o mogućem nestanku električne energije. Bilo da ste fizičko ili pravno lice koje ima potrebu za prenosnim agregatom male snage ili Vam je neophodan industrijski agregat velike snage, mi imamo rešenje za Vaš problem.


Rado ćemo Vam rentirati agregat snage od 1 kVa do 1000 kVa ukoliko Vam je privremeno potreban. Uz rentiranje agregata obezbedjujemo prevoz, montažu, povezivanje kao i održavanje, ukoliko se radi o dužem vremenskom preiodu rentiranja. Na našem sajtu, u sekciji “Proizvodi” pogledajte detaljniju ponudu agregata za iznajmljivanje i rentiranje.


Uz prodaju i iznajmljivanje – rentiranje agregata za električnu energiju naša firma je i ovlašćeni servis za popravku dizel agregata. Naši stručni majstori u rekordnom roku i uz najviši vid korektnosti izvršiće popravku Vašeg agregata za električnu energiju uz korišćenje originalnih delova i najkvalitetnijeg pratećeg materijala. Takodje, nudimo Vam svoje usluge po pitanju montaže i povezivanja kupljenih i rentiranih dizel agregata isključivo iz razloga što smatramo da samo adekvatno montiran agregat za električnu energiju može nesmetano raditi da zadovolji Vaše potrebe.


Svoje usluge prodaje, iznajmljivanja – rentiranja, servisa i popravke dizel agregata za struju nudimo sugradjanima širom Beograda kao i cele Srbije, Crne Gore i BiH.


Pored usluga i širokog prodajnog asortimana agregata za električnu energiju, bavimo se prodajom i servisom IT opreme i potrošnog materijala.

IZNAJMLJIVANJE AGREGATA

Iznamljivanje dizel agregata snage od 1kVa do 1000kVa sa prevozom, montažom i povezivanjem. Odabrati pravi agregat za struju nije ni malo jednostavno jer ne poseduju svi agregati iste performanse, a pored toga važna je i svrha za koju su namenjeni. Naši stručni majstori će Vam, u rekordnom roku, adekvatno montirati i povezati agregat za struju. 

U zavisnosti od želja i potreba naših cenjenih kupaca spremni smo da odgovorimo na sva Vaša pitanja i pomognemo Vam pri odabiru idealnog agregata za struju. Posetite nas i lično se uverite u veliki izbor i kvalitet naše ponude. 

PRODAJA AGREGATA

Nudimo Vam nudi širok asortiman novih i polovnih benzinskih i dizel agregata. Zato što jedino ispravno montiran i povezan agregat garantuje ispunjenje Vaših potreba, prilikom kupovine obezbedjujemo prevoz, montažu i povezivanje kupljenog agregata. Za svaki naš agregat obezbedjen je servis u i van garantnog roka po najpovoljnijim uslovima, uz korišćenje najkvalitetnijih rezervnih delova. Naša bogata lista referenci ukazuje na visok stepen kvaliteta pruženih usluga.

SERVIS AGREGATA

Naši stručni majstori u rekordnom roku i uz najviši vid korektnosti izvršiće popravku Vašeg agregata za struju. Takodje, nudimo Vam svoje usluge po pitanju montaže dizel agregata isključivo iz razloga što smatramo da samo adekvatno montiran agregat za struju može nesmetano raditi da zadovolji Vaše potrebe. 

Naše servisne ekipe su u potpunosti opremljene i osposobljene da otklone svaki kvar, izvrše redovne i vanredne preglede i servise kao i montažu Vaših i naših agregata. Prevoz servisnih ekipa i agregata moguć je uz pomoć naše flote koja Vam stoji na raspolaganju 24 časa dnevno, 7 dana u nedelji. 

Katalog i cene
Poštanski broj
11000
Lokacija
Adresa

Mokrinjska 1a

Telefon
011/4065 862
Latitude
44.768670
Longitude
20.509210

Add new comment

Restricted HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.