Fitness Club Goliath Teretana Beograd

Milana Rakica 75 Zvezdara


View on map

Fitness club Goliath Teretana Beograd Zvezdara svojim članovima nudi jedinstveno fitness iskustvo, zato nas posetite i doživite inovativne programe za oblikovanje tela i duha, tehnologiju kao i podršku našeg profesionalnog tima koji će vas inspirisati, da iz dana u dan, napredujete i poboljšate kvalitet svog života. Smatramo da se kvalitet kluba ogleda u kvalitetu svojih članova. Zato je fitness club Goliath teretana Beograd posvećen onima koji očekuju mnogo više od obične teretane onima koji cene pažnju i trud koji smo uložili kako bismo stvorili sredinu koja motiviše i inspiriše.

Jedinstven i originalan ambijent kluba teretane Goliath nalazi se u Beogradu u srcu Zvezdare, sa dobrom vezom ka Mirijevu, Vračaru i Karaburmi. Fitness club Goliath Teretana Beograd prostire se na 400 m2 u čijem sastavu se nalaze: teretana, sala za fitness, sala za free weights treninge i boks i prostrane svlačionice sa ormarićima i tuš kabinama. Kompletan objekat je klimatizovan.

Ambijentalna celina kluba Goliath je upotpunjena enterijerom i baštom caffe cluba pre i posle u kom možete da se opustite posle treninga.

GRUPNI TRENINZI

TAE BO

Tae bo je stvorio Bili Blenks osamdesetih godina prošlog veka. Od osnivanja do danas popularnost ovog programa samo raste. Tae bo obuhvata izvođenje ručnih i nožnih tehnika borilačkih veština, uklopljenih u jednostavne koreografije. Ovim borilačkim i boks pokretima dobijamo na snazi, balansu, koordinaciji i izdržljivosti, a u isto vreme podrazumeva sticanje samopouzdanja, svesnost pokreta i brzinu refleksa. To je program koji aktivira rad mišića celog tela i namenjen je vežbačima svih nivoa aerobne izdržljivosti. Ono što je intresantno znati jeste da se za sat vremena ovog treninga može potrošiti između 500 i 800 kalorija.

TRAJANJE TAE BO TRENINGA: 60 MINUTA

MIX AEROBIK

Mix Aerobik je dinamičan i zabavan fitnes program koji će vam omogućiti da u 60 minuta sagorite veliki broj kalorija. Svaki trening je drugačije osmišljen i time sprečava rutinu i jednoličnost. Upravo to mu omogucava kombinacija različitih fitnes programa: hi-low, tae bo, step workout kao i korišćenje različitih rekvizita. Obavezan deo časa jeste zagrevanje čitave muskulature, odakle se prelazi na vezbe kojima aktiviramo više grupa mišića istovremeno, kroz veliki broj ponavljanja prvenstveno misice gluteusa, nogu i stomaka. Najčesća kombinacija su čučnjevi ili iskoraci sa nekom od vežbi za ruke, nakon cega sledi intenzivan kardio deo, koji može biti koreografisan ili osmišljen kao hi impact trening sa skokovima, poskocima i trčanjem u mestu.Potom se prelazi na statične vežbe bez skakanja i vežbe za jačanje trbušnih i leđnih mišića,na kraju, rastezanje i opuštanje.

TRAJANJE MIX AEROBIK TRENINGA: 60 MINUTA

PILATES

Pilates je fitness program koji za cilj ima poboljšanje tonusa, jačanje i oblikovanje mišića kombinacijom statičkih i dimaničkih vežbi sa i bez rekvizita. Uz temeljno istezanje tokom svakog treninga učinićete da vaši mišići postanu elastičniji a telo razgibanije. Smirenim disanjem i pravilnim držanjem tela oslobađamo se svakodnevnog stresa i činimo da se osećamo bolje. Jedinstveni treninzi koji se fokusiraju na različite grupe mišića pomažu vam da imate bolje držanje i oblikovanije telo!

TRAJANJE PILATES TRENINGA: 60 MINUTA

KRUŽNI TRENING

Kružni trening je intervalni trening visokog intenziteta, koji efikasno utiče na jačanje i toniziranje mišića, sagorevanje masnih naslaga, povećanje snage i izdržljivosti, oblikovanje celokupne muskulature i poboljšanje opšte fizičke kondicije. Kružni trening se sastoji od kombinacija serija vežbi visokog intenziteta i serija vežbi predvidjenih za jačanje i oblikovanje muskulature u parteru, uz odgovarajuće intervale pauza.

TRAJANJE KRUŽNOG TRENINGA: 60 MINUTA

G PUMP

G PUMP je statičan trening sa opterećenjem kojim se razvija mišićna izdržljivost. Treninzi su koreografisani, a svi pokreti se rade uz muziku. Tehnike treniranja koje obuhvata G PUMP podrazumevaju da se izolovano radi na svim mišićima, pa se u odnosu na mišić prilagođava i opterećenje. Izvode se osnovne vežbe za svaku mišićnu grupu. Zahvaljujući opterećenju i pokretima koji se izvode sa dosta ponavljanja veoma brzo se zagreva mišić, dovodeći telo u aerobno stanje, što je najbolje za oblikovanje mišića. Tako se za veoma kratak period vide i osećaju promene na telu. Treninzi su namenjeni svim starosnim grupama, a svaki pojedinac može da prilagodi opterećenje prema sebi, što je još jedna prednost ovog treninga. G PUMP počinje laganim zagrevanjem celog tela i vežbama sa malim težinama. Potom sledi fokusiranje na svaku veću mišićnu grupu posebno, uključujući mišiće nogu,grudi, leđa, ramena i stomaka. Na kraju uživate u zasluženom smirivanju dok istežete mišiće kako biste završili trening.

TRAJANJE G PUMP TRENINGA: 60 MINUTA

ZUMBA

Zumba fitnes predstavlja časove plesa koji, pored toga što su zabavni, dovode vaše telo u zavidnu formu. Zumba fitnes je trening maskiran u zabavu – efikasne aerobik vežbe koje prati ritam inspirisan latino muzikom. U početku su zumba časovi bili časovi klasičnog latino plesa, kao što su samba, salsa, merenge, a kasnije, tokom godina, zumba je evoluirala. Pored latino, dodati su i drugi muzički stilovi, od hip-hopa do kantri muzike.Kao i kod drugih aerobnih vežbi, zumba pokreće velike mišiće u telu. To rezultuje povećanjem brzine rada srca, povećava se protok krvi i kiseonika u telu. Evo zašto je zumba fitnes toliko dobra vežba:

  • Intervalni trening – smena naizmeničnih ritmova u pet minuta, kao što su salsa, hip-hop, ča-ča, pa čak i trbušni ples, savršeno oblikuju vaše telo
  • Sagorevanje kalorija – pored toga što je dobar za srce i pluća, ovaj tip aerobnog vežbanja može pomoći da sagorite oko 450 kalorija za sat vremena
  • Definisanje mišića – zumba ima poseban akcenat na mišiće abdomena, leđa, zadnjice i nogu, a to su ujedno i osnovni mišići. Posebno je važno što utiče na mišiće kičme i time poboljšava stabilnost i ukupnu aerobnu kondiciju

TRAJANJE ZUMBA FITNES TRENINGA: 60 MINUTA

YO YOGA

Svi časovi traju 75 minuta. Fizičko vežbanje yoga položaja traje 60 minuta a 15 minuta je posvećeno yoga relaksaciji i mentalnim vežbama koncentracije. Poneti peškir ili prostirku za yogu. Vežba se bez obuće u garderobi koja vas ne sputava da se krećete. Želimo da budemo sigurni da ćete biti bezbedni u toku vežbanja,a za to je potrebno da dodjete na vreme. Ako imate ili ste imali ozbiljnijih problema sa zdravljem važno je da to napomenete kako bi Vam pomogli da se uključite.

ŠTA JE YO!YOGA?

Na času Yo!yoge bavimo se bazom i usavršavanjem pozicija Hatha Yoge. Časovi su idealni za početnike i ljude koji se vraćaju vežbanju posle perioda pauze. Ne postoji starosna granica vežbača.Časovi odgovaraju i ženama i muškarcima. Časovi su idealni za sportiste kojima nedostaju elementi istezanja i balansa u redovnom treningu,dok vežbe koncentracije višestruko pozitivno deluju na rezultate koje sportista postiže u redovnom treningu.

KAKO NAM POMAŽE YO!YOGA?

Časovi su idealni za ljude koji žele da održe ili ojačaju fizičku spremnost. Yo!yoga čas je baziran na tradicionalnom konceptu povezivanja daha i pokreta tela, kroz osmišljene serije pokreta koje aktiviraju sve grupacije mišića u telu. U prvom planu je fokus na dah, istezanje i poravnanje tela. Akcenat je na istezanju kičme, otvaranju grudnog koša, olakšanju u vratu i ramenima, zdravlju kukova i balansu tela. Svi mogu da vežbaju Yo!yogu. Vežbe koje se rade su dostupne kako apsolutnim početnicima tako i onima koji rekreativno vežbaju yogu manje od tri godine. Časovi na pozitivan način utiču na telo i um vežbača. Časovi su svesno osmišljeni i imaju korene u tradicionanoj Yoga praksi.

ŠTA JE CILJ VEŽBANJA YO!YOGE?

Svaki vaš cilj može biti cilj Yo!yoga prakse, bilo da težite zdravom telu, privlačnom telu ili unutrašnjoj ravnoteži, jačanju volje, poboljšanju mentalnih sposobnosti i opštem balansu organizma. Časove vodi sertifikovani instruktor HATHA yoge Nevena Radojčić.

TRAJANJE YO YOGA TRENINGA: 75 MINUTA

Katalog i cene
Poštanski broj
11000
Lokacija
Adresa

Milana Rakica 75 Zvezdara

Telefon
064/4117 010
Radno vreme

Ponedeljak - Subota: 09:00 - 22:30

Nedelja: 10:00 - 19:00

Latitude
44.797108
Longitude
20.5056653

Add new comment

Restricted HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.