test top

GARANT WIS Brusni i rezni alati Beograd

Koste Nadja 28


View on map

test

GARANT WIS Brusni i rezni alati Beograd Beograd. Pozicionirali smo se kao stabilna firma, pouzdan dobavljač i siguran partner za sve naše komitente. Gotovo svi veliki sistemi u našoj zemlji, poznate kompanije i veliki broj preduzetnika su korisnici alata i usluga koje mogu dobiti u GARANT-WIS-u. Poverenje, prijateljski odnos, iskrenost u poslovanju su neki od principa koji su uspostavljeni prvog dana i koji i danas krase naš odnos prema komitentima. Proverena roba, originalne robne marke poznatih svetskih kompanija su jedan od razloga zašto je lako saradjivati sa nama. Brzi odgovori na sve vaše upite, ekspresna dostava robe i sigurnosni lager su ono što od nas možete uvek očekivati. Prednosti koje vam donosi saradnja sa GARANT-WIS -om:

 • Generalna zastupništva su garant da ćete kod nas dobiti originalne robne marke.
 • Skladište nam omogućava lagerovanje dvonedeljnih ili mesečnih potreba naših klijenata kao i najbržu moguću isporuku po principu danas za danas ili danas za sutra
 • Nudimo samo robu proverenog kvaliteta, poslovanje bez neizvesnosti kakvu ste robu nabavili.
 • Dobru komunikaciju, prijateljski savet i sigurnost u saradnji.

WALTER REZNI ALATI

Kompanija WALTER svojim proizvodima aktivno doprinosi poboljšanju Vaše produktivnosti i konkurentnosti u mašinskoj obradi metala rezanjem. Pristup poslu koji podrazumeva blizinu potrošaču i usmerenost ka pronalazenju rešenje, kamen je temeljac kompanijske strategije. Dodatni napori ulozeni sa ciljem smanjenja Vasih ukupnih troškova proizvodnje doprinose stvaranju neraskidive partneske veze izmedju Vase firme i kompanije WALTER. Cenimo dugoročne odnose koji omogućavaju bolje razumevanje vaših izazova i dopuštaju nam da aktivno doprinosimo vašem razvoju. Sveobuhvatni dijapazon reznih alata druga je temeljna komponenta naše strategije, a kvalitet i inovacije ugradjene u naš alat predstavljaju ključ vaše profitabilne proizvodnje. Da bismo ponudili najbolja ukupna rešenja, takodje vam obezbedjujemo tehničku podršku, demonstriranje, tehničko savetovanje, nove ideje i praktična iskustva.

URMA WEISS ALATI ZA BRUŠENJE

Kompanija URMA WEISS je osnovana 1957 godine i vec preko 50 godina se bavi izradom i distribucijom visokopreciznih alata za obradu brusenjem. Kako je obim koriscenja tesko obradivih materijala i materijala visoke tvrdoce sve veci i veci, dijamantski visokoprecizni alat postaje neophodan u mnogim granama industrijske proizvodje. Kompanija je vremenom izrasla u modernog proizvodjaca svetske reputacije koji konstantno siri asortiman proizvoda. Cilj kompanije je oduvek bio da odgovarajucim partnerskim odnosom prema komitentima i svojim iskustvom pomogne u rešavanju svih pitanja i problema u oblasti mašinske obrade BRUŠENJEM. Dodatnom uspeh brenda u mnogome je doprioneo pazljivo osmisljeni korisnicki servis, snažna tehnička podrška , fleksibilne i brze isporuke komitentima kao i visok kvalitet proizvoda..

PREOŠTRAVANJE

Vrši se na istim savremenim CNC mašinama ( 5-Osnim CNC brusilicama ) koje se koriste i pri izradi novih alata. Našim partnerima nudimo preoštravanje, kako specijalnih tako i standardnih, rotacionih reznih alata uz osiguranje željene geometrije. Mi smo svesni da je kvalitet naše usluge od ključnog značaja za Vas obzirom da profesionalno preoštravanje omogućava značajne uštede u potrošnji alata.


KONTROLA I MERENJE

Merenje obradjenih proizvoda obavlja se na profesionalnim optičkim mernim mašinama marke ZOLLER. Mogući broj preoštravanja, obnove alata je veći ako se rezni alat brusi pravilno i pravovremeno, pre nego što rezna Ivica pretrpi veća oštećenja.

INŽENJERING I PROJEKTOVANJE

Dobre dugogodišnje poslovne veze kompanije GARANT-WIS sa našim inoprincipalima iz Nemacke i Austrije rezultirale su podizanjem nivoa saradnje u pogledu zajedničkog rešavanja problema iz oblasti inženjeringa i projektovanja. Višegodišnje iskustvo u gore navedenim aktivnostima a u saradnji sa stručnjacima iz pomenutih zemalja omogucava rešavanje svih tehnicko-tehnoloskih probleme na koje možete naici pri pokušajima da vaš posao učinite produktivnijim i kvalitetnijim.

Udruženim snagama i iskustvom nudimo:
 • izrada tehnologija za operacije svih vrsta masinske obrade
 • kompletnu izradu tehnicke dokumentacije pri projektovanju masinskih konsrukcija
Prepustite stručnim licima da budu vaši saradnici.

Kod nas možete dobiti inženjersko mišljenje i stručne savete

 • o pravilnoj upotrebi alata i njegovom maksimalnom iskorišćenju
 • koje alate odabrati za odredjene situacije u cilju postizanja zahtevanog kvaliteta
 • preporuke za izbor alata kojim ćete objediniti više različitih operacija

test sadrzaj

Katalog i cene
Poštanski broj
11000
Lokacija
Adresa

Koste Nadja 28

Telefon
011/3426 170
Latitude
44.793128
Longitude
20.538341

Add new comment

Restricted HTML

 • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
 • Lines and paragraphs break automatically.
 • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.