test top

GT Lift Beograd

Ilindenska 11


View on map

test

GT lift Beograd je preduzeće za proizvodnju, projektovanje, prodaju, modernizaciju, montažu i servisiranje svih vrsta liftova, pokretnih stepenica i pokretnih traka. GT lift doo Beograd je ovlašćeni montažer i serviser kompanije KLEEMANN sa kojom imamo saradnju dugu više od 14 godina. Isto tako imamo Ugovor o saradnji sa renomiranim Španskim proizvođačem liftova (MB-GT lift) koji za potrebe GT lift-a proizvode liftove pod našim imenom. Saradnjom sa pomenutim kompanijama smo u mogućnosti da Vam ponudimo sve vrste liftova, pokretnih stepenica i pokretnih traka, koji imaju odličan odnos cena-kvalitet.

MONTAŽA

Dugogodišnje iskustvo naših montera garantuje sigurnu montažu od starijih tipova liftova do najsavremenijih. Naši vodeći monteri su iskustvo stekli montirajući liftove najrazličitijih svetskih i domaćih proizviđača, kako po zemlji tako i po inostranstvu. Posedujemo sertifikate za montažu i servisiranje liftova kompanija KLEEMANN i ORONA, i redovno se vrši usavršavanje znanja na stručnim seminarima pomenutih kompanija.

ODRŽAVANJE

GT Lift trenutno održava preko 100 liftova, različitih tipova i proizvođača. Smatramo da je redovan i kvalitetan servis lifta od presudnog značaja za njegov siguran i besprekoran rad. Pri redovnom servisu koristimo najsavremenije tehnologije i sredstva što znatno povećava vek trajanja elektro-mehaničkih sklopova lifta. Svi liftovi u održavanju GT Lift-a se redovno kontrolišu kako internom službom tako i godišnjim tehničkim pregledom od strane za to ovlašćene firme.
Servis lifta je obezbeđen 24h, svih 365 dana u godini.

MODERNIZACIJA

GT Lift poseduje bravarsku radionicu za izradu i popravku manjih elektro i mehaničkih sklopova tako da uz malo ulaganje starim ili istrošenim liftovima vraćamo stari sjaj. Ako imate potrebe za modernizacijom Vašeg lifta, promenom obloga kabine, zamenom komande lifta, pozivnih kutija i sl., kontaktirajte nas, i rado ćemo Vas posavetovati i ponuditi naše rešenje.

PROJEKTOVANJE

Dugogodišnje iskustvo u projektovanju liftovskih postrojenja je od velikog značaja za kvalitetan rad u isporuci i montaži liftova. Posedujemo licence za projektovanje i izvođenje mašinskih instalacija, i uz svaki isporučeni lift se prilaže i projekat mašinskih instalacija (Glavni ili Izvedeni).

test sadrzaj

Katalog i cene
Lokacija
Adresa

Ilindenska 11

Telefon
011/2862 025
Latitude
44.78769015
Longitude
20.5199774

Add new comment

Restricted HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.