test top

Schindler liftovi Beograd

Bulevar Zorana Đinđića 64a


View on map

test

Schindler liftovi Beograd pruža usluge projektovanja, prodaje i montaže novih liftova, pokretnih stepenica i traka. Ukažite nam vaše poverenje bilo da se radi o novim jedinicama, servisu ili modernizaciji postojećih instalacija na navedene kontakte ili nas potražite na našoj adresi.

Urbana mobilnost je naš posao

Mobilnost je postala ključna reč u svetu u kojem živimo i radimo. Schindler proizvodi su dizajnirani da pružaju efikasnu ii održivu urbanu mobilnost. Schindler prati urbani razvoj od projektovanja i izgradnje do svakodnevne upotrebe i pomaže da održi vrednost tokom vremena. Iz tog razloga nije čudno što se milijardu ljudi širom sveta oslanjaju na Schindler proizvode i usluge sa poverenjem.

Liftovi

Rešenja vertikalnog transporta oblikovala su naše gradove u obliku u kome ih danas poznajemo. Bez liftova ne bi bilo moguće izgraditi vosoke solitere i stambene zgrade. Schindler asortiman varira od unapred projektnih i standardizovanih rešenja, do u potpunosti prilagođenih dizala klijentu koja se proizvode "po mjeri". Schindler ima pravo rješenje za svaku potrebu uključujući i najnoviju tehnologiju s visokom energetskom učinkovitošću.

Pokretne stepenice

Gdje god postoji potreba za vertikalnim transportom većeg broja ljudi, pokretne stepenice su idealno rješenje. Primjerice u trgovačkim centrima i zračnim lukama. Schindler pokreće mase brzo i sigurno u zatvorenom ili na otvorenom, u komercijalnim prostorima i na javnim mjestima. Schindler nudi mobilna rješenja koja najbolje odgovaraju vašim potrebama.

Pokretne trake

Svladavanje veće udaljenosti s prtljagom i kolicima u javnom prostoru ne mora biti gnjavaža. Schindlerove pokretne trake omogućuju ljudima da prevale velike udaljenosti udobno i brzo. Horizontalne ili vertikalne, uz brzu ugradnju, pouzdane su i energetski učinkovit.

Upravljanje prometom

Schindler je bio jedna od prvih tvrtki koja se bavila upravljanjem prometom sa svojim sustavom provjera zvanim Schindler ID.

PORT je dodatna evolucija u interakciji s korisnicima čiji je zadatak oderediti pristup, odabir i optimizirati protok prometa, osobito tijekom vršnih sati.

Servis i održavanje

Pouzdana podrška na projektima. Sigurnost i pouzdanost na prvom mjestu. Trudimo se da Vam pružimo ono što je najvažnije: sigurnu, pouzdanu i udobnu mobilnost u vašim objektima.

Dugoročno brinemo o Vašim potrebama

To postižemo svojom predanošću i kvalitetom. Neprekidno tražimo nove načine kako bismo unapredili postupke isporuke usluga, a iza naše lokalne efikasnosti stoji snaga organizacije na globalnom nivou.

Težimo pružanju najviših standarda usluge i želimo da Vam pružimo sigurnost spoznaje da smo Vam na raspolaganju 24 sata dnevno, kad god Vam zatrebamo.

Naš cilj je podići efikasnost Vaše opreme na najviši mogući nivo. Pružamo Vam traženu transparentnost uz dinamične online izvještaje o aktivnostima održavanja i radnom veku.

test sadrzaj

Katalog i cene
Poštanski broj
11070
Lokacija
Adresa

Bulevar Zorana Đinđića 64a

Telefon
011/2608 881
Latitude
44.8174731
Longitude
20.4199718

Add new comment

Restricted HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.