test top

SELECTRA Alati Beograd

Bosanske Krajine 63 Batajnica

test

SELECTRA Alati Beograd prodaja masine za podno i zidno sečenje, mašine za kernovanje, agregati, stacionarni stolovi, drobilice za beton, razbijači betona. Za vreme svog postojanja samo preduzeće je prošlo mnoge turbulentne faze svog i razvoja društvenog okruženja, da bi se danas razvila i pozicionirala na samome vrhu u sektoru bakelitnog i dijamantskog programa kako u Srbiji tako i u okruženju. Takvim poslovanjem zadobili smo poverenje naših korisnika koje se u današenjem okruženju veoma teško stiče. Cilj naše kompanije je dugoročan razvoj u sektoru ponude i distribucije brusno-reznog i dijamantskog alata, tocila kao i mašina za sečenje betona marke HYDROSTRESS (Švajcarska). U našem programu postoji preko 80.000 proizvoda a koje smo u mogućnosti da  ponudimo i na takav način izađemo svim mogućim uslovima za koje današnje tržšte vapi. Budući napredak Selectra doo temelji se i zasniva na jačanju postojećih i razvoju prednosti same konkurentnosti na tržištu.

Svaki TYROLIT proizvod poseduje određeni sertifikat koji podkrepljuje kvalitet i sigurnost pri rukovanju istim. Evropski standardi  ISO i ISA  garantuju sigurnost pri rukovanja naših proizvoda. Ovakav dokaz je izuzetno bitan i važan jer pri samome korišćenju određenih artikala na radu kvalitet štiti kako samog korisnika  tako i njegovog poslodavca.

Roba se čuva u jasno definisanim profesionalnim uslovima koje iziskuju određen nivo pritiska i valažnosit vazduha lagerovanja same robe i to po najvišim parametrima Evropskog standarda koje takođe kvartalno svake godine vrši i inspektorat TYROLIT stručnjaka iz Austrije. Njihovom tehnologijom  unapređujemo, čuvamo i poboljšavamo kvalitet.

TYROLIT je jedna od vodećih kompanija na svetu koja proizvodi dijamantske alate za brušenje, sečenje kamena i betona. Ova kompanija pored svoje ogromne palete proizvoda alata proizvodi i mašine za sečenje betona, kamena i asfalta. Sistemski partner koji svoje poslovanje kroji kroz veoma blisku saradnju sa svojim kupcima, postiže i pruža sva moguća savremena rešenja. Kompanija TYROLIT – Swarovski group kao gigant ima preko 4.350 zaposlenih  samo u Insburku (Austrija). Pored svoje centrale TYROLIT ima još i 25 prodajnih mesta u 15 zemalja širom sveta, kao i globalnu mrežu svojih distributera čiji broj svakodnevno raste.

test sadrzaj

Katalog i cene
Poštanski broj
11000
Lokacija
Adresa

Bosanske Krajine 63 Batajnica

Telefon
011/2129 857

Add new comment

Restricted HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.