Sport Active Teretana Beograd

Lazarevacki drum 25


View on map

Fitness centar i teretane Sport Active postoje na četiri lokacije u Beogradu i svojim članovima nude kvalitetne uslove za izvođenje rekreativnih i profesionalnih treninga, a u ponudi zastupljeni su svi segmenti vrhunske pripreme sportista, programi za oblikovanje tela, Body building-a, kao i program Cardio fitness-a. U posebnu grupu spadaju vrste kolektivnih vežbanja “Body Condition”, “High Low”, sportski aerobik, klasični aerobik.

Šta god da očekujete od treninga i kakav god da ste cilj postavili, mi ćemo Vam pomoći da ga postignete nudeći Vam najsavremenije programe za pripremu rekreativnih i profesionalnih sportista. Naš stručni kadar sastavljen je od najboljih studenata sa fakulteta za fizičku kulturu i sportske akademije Beograd. Stručni nadzor i usavršavanje vrši profesor sportske akademije Nikola Alilomov koji je ujedno i vlasnik teretana Sport Active.

Ponosni smo na uslove i atmosferu koja vlada u klubu. Znamo da je zdrav život mnogo više od samog vežbanja. Potrebno je da se osećate prijatno, hranite zdravo i uz sve to i dobro zabavljate. Pored kvalitetnog rada cilj nam je da naši članovi budu inspirisani za napredovanje i redovan trening i na taj način postanu zadovoljni član naše sportske porodice. Zbog toga težimo i neprestano radimo na proširenju aktivnosti i poboljšanju opštih uslova za rad i boravak u našim centrima.

Katalog i cene
Poštanski broj
11000
Lokacija
Adresa

Lazarevacki drum 25

Telefon
011/7571 008
Radno vreme

Radnim danom od 9h do 23h
Subota od 11h do 21h
Nedelja od 11h do 19h

Latitude
44.7732831
Longitude
20.4089204

Add new comment

Restricted HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.