test top

SUPERIOR LIFTOVI Beograd

 Janka Lisjaka 4


View on map

test

SUPERIOR LIFTOVI Beograd se trudi da svoje mesto na tržištu zasluži vrhunskom uslugom u domenu kompletnog inženjeringa (projektovanje, montaža, servis) svih vrsta liftova kao i opreme za premošćavanje prepreka za osobe sa invaliditetom, a poseban akcenat stavljamo na kvalitet montaže opreme.

Naš moto je da bez kvalitetne montaže nema uspešne eksploatacije lifta.

Do sada u našem poslovanju nismo imali nijednu reklamaciju koja se odnosi na naš rad.

U našoj ponudi su liftovi proizvođača "Kleemann" iz Grčke, "Orona" iz Španije, ali i drugih proizvođača ukoliko postoji posebna želja klijenta.

U okviru firme funkcioniše i izuzetno dobro organizovan Servis liftova koji podrazumeva redovno mesečno održavanje liftova, usluge dijagnotike i otklanjanja kvarova u najkraćem mogućem periodu, obezbeđenje rezervnih delova, kao i službu za hitne intervencije od 0 do 24h.

Cilj nam je da klijent nakon završene montaže i primopredaje lifta na upotrebu, dalje održavanje lifta poveri našem Servisu i zbog toga se trudimo da svi naši kupci nemaju nijednu zamerku na naš rad.

Firma zapošljava radnike sa višegodišnjim iskustvom u oblasti liftova, pa stoga sa sigurnošću možemo reći da je naša usluga visoko profesionalna, a sa druge strane vizija našeg poslovanja je da je zadovoljan klijent naša preporuka za svaki sledeći posao.

Želja nam je da nas kontaktirate ukoliko se u vašem poslovanju ukaže potreba za liftovima bilo koje vrste. Biće nam zadovoljstvo da sarađujemo!

Montaža i remont liftova

Montažu liftova obavljaju kvalifikovani monteri sa dugogodišnjim iskustvom i koji su prošli obuke kod svih proizvođača liftovske opreme koju ugrađujemo. Svaki segment montaže prolazi kroz dodatni sistem provere. Naši kriterijumi uspešne montaže su preciznost, pedantnost i stručnost. Da bi montaža bila uspešna a liftovsko postrojenje bilo savršeno montirano, svaki element opreme mora biti usklađen sa celinom i elekronika stručno povezana. Nakon rada naših montera ceo prostor oko liftovskog okna i u samom liftu je očišćen i sređen.

Servis liftova

Usluge koje vršimu u okviru Službe servisa:
Redovno mesečno održavanje liftova
Dijagnostika i otklanjanje kvarova na liftovima
Hitne intervencije i odglavljivanja (naša služba servisa je dežurna od 0-24h)
Na vaš zahtev vršimo remonte i sanacije liftova u objektima raznih namena, zamenu rezervnih delova i dovođenje liftova u ispravno stanje
GRATIS period održavanja tek ugrađenih liftova

Projektovanje liftova

Naš tim čine odgovorni ljudi, koji poseduju neophodno znanje, iskustvo i licence za projektovanje, ugradnju, servis, remont i održavanje liftova. Svojim perfektnim radom i korektnim odnosom sa klijentima, nastojimo da opravdamo poverenje koje ste nam ukazali i pobrinemo se da liftovi koje ugradimo zadovolje Vaše potrebe.

Stručna podrška

Svaki naš posao prate i kontrolišu projektanti za licencama 333 i 434, koje imenujemo za odgovorne izvođače radova i koji su Vam na raspolaganju za svaki savet oko pripreme objekta i mesta ugradnje (voznog okna) za nastupajuću montažu. Možemo Vam poslati sve potrebne crteže voznog okna, mašinske prostorije, skele ili elektro šeme potrebne za izvođenje montaže lifta. Insistiramo na ažurnom vođenju građevinskog dnevnika i sve potrebne dokumentacije.

Prodaja

Našu ponudu definiše prihvatljiv odnos cene i kvaliteta. Cenimo naš rad ali i Vaš novac. Budite sigurni da ćete, radeći sa nama, po najpovoljnijoj ceni dobiti opremu vrhunskog kvaliteta koja će biti montirana na najbolji mogući način, a samim tim lift će funkcionisati besprekorno. Naš prodajni tim funkcioniše tako da nam nije jedini cilj samo da Vam prodamo našu uslugu, nego smo tu za svaki stručni savet vezan za lift, izbor opreme i sve ostale informacije i predloge koje će Vam pomoći da se odlučite baš za nas.

Dodatne usluge

Video nadzor u liftu. Dodatna prateća oprema lifta po želji (ozvučenje, povezivanje na monitoring, semafori, daljinski upravljači, kartice i resiveri)

test sadrzaj

Katalog i cene
Poštanski broj
11000
Lokacija
Adresa

 Janka Lisjaka 4

Latitude
44.7565327
Longitude
20.5702675

Add new comment

Restricted HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.