Teretane Beograd

Teretane Beograd. Sve teretane u Beogradu na jednom mestu. Spisak teretana u Beogradu sa cenama termina, adresama i kontaktom, savremeni programi vezbanja, personalni trening, strucno vodjeni treninzi, sprave za bodybuilding.

Fitness club Goliath Teretana Beograd Zvezdara svojim članovima nudi jedinstveno fitness iskustvo, zato nas posetite i doživite inovativne programe za oblikovanje tela i duha, tehnologiju kao i podršku našeg profesionalnog tima koji će vas inspirisati, da iz dana u dan, napredujete i poboljšate k

Trening centar Top Gym Beograd organizovan je tako da svojim klijenitma pruža usluge individualnih i poluindividualnih treninga. Na početku treniranja u Top Gym-u radi se testiranje na osnovu kog se detaljno pravi plan i program treninga.

TNT GYM AND FITNESS Beograd je funkcionalno i savremeno opremljen prostor za rekreaciju koji se nalazi u naselje Braće Jerković Voždovac.

Teretana i fitness klub TIM Gym Beograd svim ljubiteljima vežbanja, nudi idealne uslove za vežbanje i postizanje optimalnih rezultata.

Magic Wand Fitness Beograd je koncept, baziran isključivo na EMS tehnologiji, sa ciljem da korisniku pruži najefikasniji vid rekreacije. Naša vizija je da omogućimo svojim korisnicima da dosegnu svoje ciljeve u fizičkoj kondiciji, pri

Fitnes Klub Dream Gym Teretana Beograd opremljena je savremenom opremom za vežbanje i Technogym i Pannatta spravama, koje će Vam omogućiti da zategnete Vaše telo i osećate se znatno bolje. Imamo takođe i kompletan kardio program i trenažere za uspešan kardio trening.

Fitnes centar Play Gym Teretana Beograd se nalazi na staroj adresi, u najlepsem delu centra grada, ali u novom, renoviranom ambijentu, od 300 m2, očekuje vas naše ljubazno i profesionalno osoblje - da vas usmeri, da vas inspiriše, da vas podrži i u svakom trenutku da savet na koji način i kojim p

City Fitness Club Beograd je oformljen od strane stručnjaka, entuzijasta i zaljubljenika u trening, a nastao je da bi ugodili Vašim željama. Čisti, klimatizovani, prostrani ambijenti i odlična atmosfera za vežbanje su obezbeđeni a kvalitetno druženje se podrazumeva!

Fitness centar i teretane Sport Active postoje na četiri lokacije u Beogradu i svojim članovima nude kvalitetne uslove za izvođenje rekreativnih i profesionalnih treninga, a u ponudi zastupljeni su svi segmenti vrhunske pripreme sportista, programi za oblikovanje tela, Body building-a, kao i

Tonus Fitnes Teretana Beograd, uz najsavremeniju opremu, spa zonu, kafe-protein bar, moći ćete da vežbate po veoma pristupačnim cenama. Dakle, vežbanje po vrhunskim standardima više nije privilegija odabranih.

Koloseum Teretana Novi Beograd raspolaže velikim izborom kvalitetnih i masivnih sprava za sve mišićne grupe, garniturom bućica u rasponu od 1-50kg i zavidnom količinom olimpijskih šipki i tegova. Za kardio program obezbedili smo Vam dovoljan broj traka za trčanje bicikala i kros mašina.