test top

TH LIFT Beograd

Velemajstora Bore Kostića 13


View on map

test

TH LIFT Beograd pruža inovativne i najkvalitetnije transportne uređaje proizvedene u evropskim postrojenjima ThyssenKrupp. Naša ponuda uključuje instalaciju putničkih i teretnih liftova, pokretne stepenice, trake i platforme za invalide pogodne za svaki deo tržišta, profesionalno servisiranje uređaja  proizvođača ThyssenKrupp Elevator i drugih proizvođača, modernizaciju putničkih i teretnih liftova, pokretnih stepenica, traka i platformi za invalide.

Naše posvećeno i kvalifikovano osoblje će Vam predstaviti transportno rešenje prilagođeno Vašim individualnim potrebama.

Konstantnim radom podstičemo nova napredovanja.

Usluga na koju se možete osloniti

Bilo gde i bilo kada.
Za pružanje izvrsnih usluga, neophodan je entuzijazam, pravednost, sposobnost slušanja i širok spektar tehničkih mogućnosti. Naša kompanija i naše osoblje imaju sve to i više od toga. Osoba za lični kontakt sa Vama je uvek spremna da smisli najbolje rešenje za Vas. Uslugama pristupamo proaktivno. Sa Vama ostvarujemo kontakt, podsećamo Vas na važne datume, dajemo preporuke i staramo se da sve teče po planu na svim nivoima. To je usluga na koju se možete osloniti. Bilo gde, bilo kada.

Pre nego što se opredelite za usluge održavanja lifta ili pokretnih stepenica, treba da razmotrite sledeće stvari:
Liftovi i pokretne stepenice predstavljaju veliki investicioni kapital i od ključnog su značaja za funkcionisanje i izgled Vašeg objekta. Izgled, neometano funkcionisanje, brzina reagovanja i pouzdanost Vaših sistema za prevoz putnika može izgraditi ili uništiti reputaciju  – i poziciju na tržištu – Vašeg objekta.

Jedini način da se garantuje vrhunsko funkcionisanje i dug vek jeste preventivno održavanje.
Sve instalacije koje se neprekidno koriste zahtevaju stalno održavanje.To obuhvata redovnu kontrolu, podešavanje i podmazivanje.
Preventivnim održavanjem liftovi i pokretne stepenice ostaju sve vreme u odličnom stanju.

Jeftin servis može da bude skupa greška!
Sve ima svoju cenu. Pružaoci usluge koji rade po niskim cenama negde moraju da uštede – obično na preventivnom održavanju. Pre ili kasnije, cena mora da se plati  – obično za skupe popravke.

Serviseri kompanije ThyssenKrupp Elevator su među najobučenijima u toj branši.
Stručni instruktori održavaju redovne seminare u našim centrima za tehničku podršku (ITS). Oni takođe prate rad naših servisera na terenu i podučavaju ih u okviru stalnog programa obuke. Ova opsežna obuka stavlja naše servisere među najkompetentnije u ovoj branši.

test sadrzaj

Katalog i cene
Poštanski broj
11000
Lokacija
Adresa

Velemajstora Bore Kostića 13

Telefon
011/2129 612
Latitude
44.82273085
Longitude
20.38983064

Add new comment

Restricted HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.